Post by vieneconscharphe on Feb 15, 2022 19:25:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Добрае
Харесвам, но не е като другите Том и Джинджифил и Анджела са добре, но Бен е малко по-различен, не е добре за деца и Анджела, Джинджифил и Том са изключителни!!!
Fa schifo.coe,rutta,ed è disegniato malissimo.io се дължи.
Мн е забавна гот
Доло го ре е ху дава
Тази игра е ужасна 😠😠
Тази игра е забавна, но много обичам да говоря Ханк
Говорящий Бен Развлечения rxj
Докато гледах ревюто си помислих, че ще е хубава игра, но е скучно, той седи само в този ръждясал диван и нищо. Когато го изтеглих в същия ден го изтрих просто скучно, когато му се обадим той казва само 3 думи 😝 , да и се смее скучно ....
Яка е и говориш с него и ти отговаряш
не мога да. използвам елексирите моля. оправетея
Когато започвам, ъъъ, Здравей Бен е много забавен през зимния сезон, тогава играя много условията са добри като Бен е каубой кунг-фу 😂 той атакуваше и Бен има течности, много смесващи цветове като чудовище, отскачащо като супер герой, но аз дадох ⭐⭐⭐ звезди, защото няма много функции, в които харесвам Бен преди 6 години Играх толкова много, но сега не ми е тъжно да говоря за Бен и не харесвам Бен Харесвам Бен 1,1%, защото Бен няма функция, когато аз Бен е в бъдещата стара игра, тогава ми харесва. Така че благодаря!.
Това е добра и забавна игра, но дадох 2 звезди, защото е много скучна 😪. Нямаме какво да правим освен да ядем, да пием, да четем вестници, да спим, да се обаждаме и да правим експерименти. И докато правим експерименти, когато нашите химикали свършат, не знам какво трябва да направим, за да купим още химикали. Без химикали играта става по-скучна. 😴
Играта е много смешна
Да се ебът в гъза които него хатесват
World Football League Αθλήματα rrgl
Тази игра няма нищо общо. Много много скучно. Просто обичам да му ръгам по корема, защото ме кара да се смея
Това е толкова сладка игра, но и скучна
когато отворя приложението, отнема цяла вечност и то казва "outfit7" за ДЪЛГО ВРЕМЕ
Talking Ben the Dog Əyləncə wzfb
Тази игра не беше това, което очаквах, но не беше толкова лоша😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Наистина ми харесва тази видео игра, защото е много интересна и много обичам тази игра и децата също могат да играят тази и също голяма
Якоооооооооооооооооооооооо
Харесва ми.
Играта би била добра, ако я направи така, че да говори том 2 и ангал, но просто изглежда като стария том 2, което е наистина лошо, но ако беше по-добро и имаше повече неща, щеше да е 5 стартирания, но да, някак добре.
Забавна игра и много хубава.. 😌😂
Готина игра!
Предупреждение: ТАЗИ ИГРА Е ДЕМОН!!! Съгласен съм с много хора, които смятат тази игра за страховита. Начинът, по който Бен се усмихва и играта е толкова тиха. И ПРОСЛЕДИ ВАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ! Не изтегляйте!!
Така че, когато отидох в мястото за еликсир, той имаше СТРАХВА УСМИВКА и когато отидох в мястото за еликсир за първи път имаше нещо, което казваше, че искам ново BFF изтегляне на Angela 2 СЕГА и това беше доста подозрително, така че го изтрих
Ами стаа
Хубаво е, но не е по-приятно
Много е тъпа
това е много скучна игра. Гласът на Бен е толкова лош, стар човек. Бен е толкова грозен и поведението е толкова лошо, че не може да говори с теб в телефонно обаждане, получава обаждания, но не повтаря нищо освен само" да или не" наистина е много скучно
Дадох му 3 звезди, защото не е забавно и дори не е добре. Други игри като Talking Tom и Hank са твърде забавни между другото, че Бен е сладък
Дори по-скучно от Говорещия Том.
Аз много смешно
Това приложение не е добро за малки деца, когато играя тази игра в 3 часа сутринта, очите на Бен бяха станали червени, питам го колко е часът, Бен, той казва, че е 3 часа сутринта, че не е грешка
Яка е
Не го изтегля... Но не пускайте това в 15:00, моля, това е ръководство
Аз говоря, но това куче не ми говори, много е скучно.Винаги кучето е само смесени цветове. Това не е интересна игра.
супер тая игра може да е за по малки но си призван че е яка
Но с повече игри ще е по добре
Страхотна тази игра, но проблемът е, че усмивката изглежда много страховита
Винаги ми свършват опциите, но добре, че трябваше да го изтрия, става досадно
като смених жълто и лилаво стана много яко
Всичко е наред, но какво има със страховитата усмивка на Бен, но като цяло това е невероятна игра. Обичам Бен толкова много, че той е като син за мен, не е толкова сладък
Харесва ми мн е забавно!😃
Хаха, фактът, че тавата се изплува, ме кара да се смея и 5/5 звезда за u bcs подкрепям говорещия Том и рекламите, които не пропускам и просто чакам и чакам за тази игра!!! 💖💖💖
Talking Ben the Dog Əyləncə wzfb
Talking Ben е доброто приложение повторението е много лошо говоренето Бен Изтеглям говорещото куче Бен, за да повторя Повтарям моето повторение, защото голямата ми сестра ri повтаря моето имитирайте ме и сестра ми също повтаря, че се ядосвам Обичам да говоря Бен кучето за повтаряне
Тояенаожаснигра🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔