Post by vieneconscharphe on Feb 15, 2022 19:15:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Hitboxy pre šprtov sú trochu odpočúvané
Reklamy na každej ďalšej úrovni. Aj dlhé reklamy NESTIAHNUJTE STRATA ČASU!
Dal by som tomu 5 hviezdičiek, pretože je to úžasná IQ hra, ale reklamy sú hrozné.
Akože je to zábavné, ale vždy, keď sa pokúsim poraziť úroveň 86, urobím len to, čo hovorí nápoveda, ale kedykoľvek sa pokúsim získať peňaženku, počíta sa to ako zlyhanie. Opravte to WEEGOON!
nie je až taká zaujímavá, ale je to dobrá hra a páči sa mi
Pre mnohé reklamy žiadna výzva a hra si stiahla inú aplikáciu bez môjho povolenia áno nie, ďakujem
Je to naozaj zábavná hra, ale je tam toľko reklám!! Aj keď vyhráte úroveň, je tu reklama.
Vydavateľstvo Bethany House
Percy Jackson and the Lightning Thief · Rick Riordan, Penguin Books (2010) ... One day Mrs Silver asks Mr Hoppy how to make Alfie grow, ... Zobraziť viac.
Príliš veľa reklám
Veľmi zaujímavá hra páčila sa mi
Taká hlúpa hra. To ani nedáva zmysel. Plz skúste túto hru urobiť trochu realistickou.
Thief Puzzle - Can you steal it ? Slagalice ojf
5 kôl, každé kolo trvalo 5 sekúnd. Za ten čas sa prehrali dve 30-sekundové reklamy.
Chápem, že reklamy im zarábajú peniaze, ale viac času na obrazovke som venoval reklamám ako hre. Hľadám niečo na potlačenie nudy, nie na jej navodenie.
Steal from ▷ Preklad do slovenčiny, výslovnosť, synonymá ...
Dobre, ešte som to nehral, ale budem, ale videl som to hrať môjho veľkého brata, takže to dnes večer skúsim. Je to mimoriadne vtipné a inteligentné. Dám im 3 hviezdičky a ak sa mi to páči, dám 5 hviezdičiek. A ak nie, tak 1 alebo dokonca žiadne hviezdičky
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné ecgg
Samostatná hra je zlodejská hádanka - dokážete...
Nepáči sa mi táto hra a nenávidím ju ani po prečítaní 1-hviezdičkových recenzií, ktoré som si ju nainštaloval, ale je v nej viac závad. Som urobil úroveň 5 viac ako 40 krát nenávidím it.lots reklám príliš Aj hateeeeeeeeeeee to veľmi zlé Aj hateeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hateeeeeeeee hateeeeeeeeeeeeeee hateeeee hateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to veľa som nemal rád túto hru sú reklamy nevhodné nemám rád, aby to som hviezda aj požiadavka na to je pls, neinštalujte to. toto tiež nie je zábava.
Páči sa mi táto hra, ale ručný pohyb je ťažký, čo mám na mysli, takže hodnotím 9/10
Je to naozaj zábavná hra a zabíja veľa času. A dôvod, prečo tomu dávam štvorku, je ten, že pridáva. Robí však všetko, čo sa zobrazuje na pridaní, čo je skutočne prekvapujúce, pretože väčšina hier to nerobí. Vďaka !!!
Toľko reklám
Nahláste chybu v hre lvl 130 je to super závada, ktorú nenávidím, prosím, nezhoršujte ju bc, naozaj ju neviem poraziť
zábavná nenáročná príležitostná hra zničená príliš veľkým množstvom reklám .. škoda, že väčšina mobilných hier používa tento model zaplavovania používateľa reklamami .. povzdych
Toto je hra o kradnutí a učení detí, ako učiť kradnúť.
Práve som dokončil hru, páči sa mi. Prešiel som to bez reklám ^^
Milujem hru. Je to veľmi zábavné, ale ja chcem byť dievča. Vždy musím byť muž. Ale je to o krádeži. Malo by ísť skôr o dolapenie zlodeja. A po každom kole sú 30 sekundové reklamy, ktoré nemožno preskočiť. Vylepšite túto hru.
Headerbild : Die Elbe an der Speicherstadt in Hamburg
Reklamy. Ježiš. Reklamy na dni
Odpočívaj v pokoji, som si istý, že reklamy budú varovať, nemôžem to dať 5 hviezdičiek, prepáč, aj keď si nemyslím, že reklamy budú odstránené, nemôžem to dať a potrebujem, aby si odstránil reklamy. Bohužiaľ to bola zábavná hra, ale s reklamami bez reklám, ako je táto, a myslím, že ju musím ohodnotiť 2 hviezdičkami, aj keď si nemôžem dovoliť 5 hviezdičiek ako 2K alebo niečo iné, potrebujem ju odstrániť, prosím, odstráňte nudné reklamy i hra sa mi páčila, ale reklamy by mali pridávať ďalšie reklamy bez bezplatného preskočenia s reklamami, ktoré nemám
stiahnite si Slovný Duel apk najnovšiu verziu Game88 od RadioS ...
„Hoshi Atsume-Trace Puzzle“ je jednoduchá logická hra, ktorú si môžete ... Zbierajte fragmenty hviezd rozptýlených vo vesmíre a nasmerujte ich do vesmíru.
Celkovo je to dobrá hra, ale je tam veľa reklám
Hra je zábavná. Ale príliš veľa reklám. Každý krok má v sebe niečo navyše. Každá úroveň obsahuje viac ako 3 reklamy
Páči sa mi táto hra, ale je tam príliš veľa reklám, preto dávam hre tri hviezdičky
Je to dobrá hra páčilo sa mi to tlačidlo je OK ok, nie príliš dobré, takže musím povedať, že si stiahnite na vlastné riziko, ale nainštalujte si to
Páči sa mi hra, ale príliš veľa doplnkov. Práve som túto hru vymazal kvôli príliš veľkému počtu pridaní
Pekná hra, ale príliš dlhé nudné reklamy
But when she learns the family she thought long dead just might be alive and in danger, she knows her secrets can only stay buried for so long.
We cannot change the world alone, but together we can spread the joy of the ... because Iraqis say: the reader does not steal and the thief does not read.
Urobil som všetkých 370 úrovní, po 370 už nie sú žiadne úrovne
Toto je veľmi dobrá hra, ale dávam 4 hviezdičky, pretože hra má len 370 úrovní a potom už nič
Takže bombardujete hru reklamami, aby ste sa pokúsili prinútiť ľudí zaplatiť a inovovať hru lol. Bez šance. Bol vymazaný z môjho telefónu. Patetické komentáre od vývojárov